Velkommen til Nils Kristoffersen AS – Vi har nå fusjonert med firmaet 2 Sikre Eltakst og Konsulenttjeneste as. – Dette gjør oss enda bedre i stand til å hjelpe deg!

Nils Kristoffersen AS driver med alt innenfor elektrisk installasjon i Asker og Bærum, samt Oslo vest. Nytt fra 2020 er at vi også kan tilby alt fra Elkontroller / Eltakster/ Elektro-termografering/ Ulike former for konsulentbistand – Alt sertifisert etter normen NEK405

Selskapet ble etablert i 1945, og har siden 1972 vært et aksjeselskap. Vi er for tiden åtte ansatte med lang og bred erfaring innen rehabilitering og nybygg- både på enebolig, leiligheter, sameier - og næringsbygg.

Vi har lang erfaring innen prosjektering av el. installasjoner, og bistår gjerne våre kunder med elektroteknisk rådgiving. Etablering og aktiv drift av Internkontroll elektro for boligsameier er ett eksempel. Tiltak for automatisering og energisparing et annet. Valg av riktig utstyr for LED-belysning og elbil-ladere - sammen med montasje - krever kunnskap og erfaring – Vi har det som skal til!

Sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører skreddersyr vi alle typer oppdrag. Vi tar gjerne en uforpliktende prat omkring mulige løsninger på dine utfordringer/behov. Vi kan foreta en kostnadsfri befaring - eller utarbeide et uforpliktende tilbud eller overslag.

Kontakt oss

Telefon: 67 53 54 11
Faks: 67 53 12 75


Mailadresse:
nils@nilskristoffersen.no


Adresse: 

Kirkedalsveien 42
1344 Haslum

Trenger du elektriker?

Vi kommer gjerne og tar en
elsjekk hos deg. Da avdekker vi eventuelle feil og mangler i ditt
elektriske anlegg.

Våre leverandører

Vi bruker både kjente og trygge leverandører som våre samarbeidspartnere.

5 gode tips til å spare strøm
  1. Natt- og dagsenking av elektriske varmeovner

  2. Varmepumpe

  3. Fotocelle på utelys

  4. Bevegelsesdetektor på lys

  5. Skru av lyset

NV 200 Reklame